Tagged: Darso

0

Lirik Lagu Darso Maribaya

Lirik Lagu Darso Maribaya Di Maribaya manehna kungsi nyarita Cenah asih ngarandaka jeung deudeuhna Najan angin nu lirih leuir datangna Arek langgeng manehna neundeun cintana Di Maribaya manehna serah teuteupan Nyukcruk nyuuh pasrah renghap...

0

Lirik Lagu Darso Dadali Manting

Lirik Lagu Darso Dadali Manting Dadali manting tipeuting Ngalayang kakalayangan Neangan nu lawas ilang Baturna duka kamana *** Dadali manting tipeuting Ngalayang kapileumburan Hate duh kapigandrung Nu ilang kawas nu pundung Reff: Memang bongana...

0

Lirik Lagu Darso Cing Cang Cong

Lirik Lagu Darso Cing Cang Cong Si Nyangsang tukang seng Tatangga Si Liang Hong Boga kabogoh si momoy micipok Si Cengli kabitaeun hayang ka cipok Ku cipok di bejakeun ka Si nyangsang Cang cing...

0

Lirik Lagu Darso Tanjakan Burangrang

Lirik Lagu Darso Tanjakan Burangrang Lebah tanjakan burangrang Aya Asih aya cinta Miguraan dua hate Nu tepang pada harita Nambahan tilam katresna NyengiTan janji duaan HarePan datang nemboNgan NgoleBat bagja duaan Lebah tanjakan burangrang...

0

Lirik Lagu Darso Bentang Cilampuyang

Lirik Lagu Darso Bentang Cilampuyang Teu disangka ti tadina Di lembur jauh ka kota Geuning aya bentang ragrag Mawa bungah kana rasa Rasa bungah nu harita Dibarengan rasa cinta Cinta nu mekar harita Mapaes...

0

Lirik Lagu Darso Duriat

Lirik Lagu Darso Duriat Dina hate kuring anjeun cicing Dina hate anjeun kuring cicing Bener-bener henteu bisa ngejat Dibeungkeut ku tali duriat Sanajan loba nu daratang Pating kuriling neangan lawang Pating kaletrok kana panto...

0

Lirik Lagu Darso Kabogoh Jauh

Lirik Lagu Darso Kabogoh Jauh Boga kabogo jauh Mentas laut leuweung gunung Tapi apel teu bingung Cukup hallo na telepon Kuring di pulau jawa Manehna pulau sumatera Lamun malam mingguan Mojok via SMS-an Jelema...

0

Lirik Lagu Darso Kahayang Keukeuh

Lirik Lagu Darso Kahayang Keukeuh Mimitina iseng kureuseup ngaheureuyanna Geugeut ka geulisna Gereget kan bodina Tina iseng kalah manteung tina heureuy asup kana hate tungtungna kuring bebeakan Ngabelaan nganjuk ngahutang mahugi hayang kapake lindeuk...

0

Lirik Lagu Darso Mega Sutra Pantai Carita

Lirik Lagu Darso Mega Sutra Pantai Carita Mega sutra di langit pantai carita Bodas nyacas dipulas endahna rasa Saksi asih dina munggaran carita Waktu urang nepungkeun geuteurna cinta Dina dada aya rasa Dina rasa...

0

Lirik Lagu Darso Naon Lepatna

Lirik Lagu Darso Naon Lepatna Naon leupatna, naon dosana mun diri katarik geter simpati kabandang kamelang Naon leupatna, naon dosana mun rasa rumasa nyimpaykeun tresna mikaasih ka dirina kapan cinta kedah anteb jeng asihna...